autor:

ramona

» » Prajituri

Negresa cu crema

Autor: ramona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ramona (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 mai 2009

Ingrediente
Blat:, 8 patrate mari de ciocolata pentru prajituri, 1 ceasca de unt, 5 oua, 2 cesti cu zahar, 1 lingurita esenta de vanilie, 2 ceasti de faina, 1 lingurita cu sare, 1 praf de copt, 2 lingurite cacao, , Crema:, un plic de "Crema pt prajituri Dr. Oetker" caramel (sau alceva dupa preferinte), frisca Hulala

Dificultate: Medie Timp: 40 min

25 voturi

Mod de preparare

1. Incinge cuptorul la 220 de grade Celsius si unge cu ulei o tava, apoi tapeteaz-o cu faina.(eu am pus hartie pt copt)



2. Topeste ciocolata si untul la flacara mica. Intr-un castron, amesteca, folosind un mixer setat pe viteza crescuta, ouale, zaharul si esenta de vanilie, timp de 10 minute.



3. Incorporeaza amestecul de ciocolata topita, faina , sarea ,praful de copt si cacaoa, pana formezi un aluat cremos.



4. Pune prajitura in tava si las-o sa se coaca in cuptorul incis timp de 35-40 de minute. Cand este gata, las-o sa se raceasca.



5 Crema face dupa instructiunile de pe pachet si se pune peste blatul racit .



6 Peste toate se pune frisca ….optional se orneaza cu cacao pofta buna :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu crema" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tort cu blat de negresa, blat migdale si crema mascarpone

Tort cu blat de negresa, blat migdale si crema mascarpone

Blat negresa reteta o gasiti aici am copt in tava 22 cm diametru. Blat cu migdale reteta aici in

7 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Negresa cu crema de nuci si lapte condensat

Negresa cu crema de nuci si lapte condensat

Preparăm blatul pentru negresă.  Separăm albușurile de gălbenușuri, presărăm puțină

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    Foarte frumos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Grozava reteta din toate punctele de vedere...

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

    Pare buna! O salvez si dupa ce o prepar revin cu pareri!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 februarie 2010

      Facuta asa cu crema si frisca,este o reteta foarte buna si arata chiar ca la cofetarie.Foarte interesanta reteta am copiat-o si ai votul meu.Felicitari si nota 10 cu multe stelute.

    • cris , 18 august 2009

      Mda... interesant. Cred ca o sa incerc si eu...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

25 voturi

Ingrediente

  • Blat:
  • 8 patrate mari de ciocolata pentru prajituri
  • 1 ceasca de unt
  • 5 oua
  • 2 cesti cu zahar
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 2 ceasti de faina
  • 1 lingurita cu sare
  • 1 praf de copt
  • 2 lingurite cacao
  • Crema:
  • un plic de "Crema pt prajituri Dr. Oetker" caramel (sau alceva dupa preferinte)
  • frisca Hulala

Raporteaza reteta

Retete
de ramona
Pizza facuta in casa

Pizza facuta in casa

Se framanta aluatul si se lasa la dospit pana terminam de taiat mezelurile Se taie mezelurile

13 voturi    1 comentariu
45 min
Paste si pizza

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte frumos!

Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tort cu cafea