autor:

Fara foto

» » Slow Cooking

Negresa cu lapte de cocos, visine si nuca, de post

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 martie 2016

Ingrediente
400 ml lapte de cocos, 150 gr zahar, 60 ml ulei, 12 linguri faina, 2 linguri cacao, 3 lingurite esenta de rom, 1 lingurita rasa praf de copt, 1 lingurita rasa bicarbonat, 2-3 linguri zeama de lamaie, 1/2 cana visine fara samburi, o mana miez de nuca, zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 3h

3 voturi

Mod de preparare

Intai prajim usor nuca si o tocam grosier.
Laptele de cocos il zbatem foarte bine intainte sa il deschidem pentru ca este ceva mai grosut.
Intr-un bol punem laptele de cocos cu zaharul si le amestecam cu un tel.
Incorporam uleiul treptat.
Cernem faina, cacao, le adaugam peste compozitia lichida.
Praful de copt il amestecam cu bicarbonatul si zeama de lamaie, le turnam in bol.
La final incorporam esenta de rom si nuca tocata.
Ungem vasul Crock Pot-ului cu margarina, o tapetam cu hartie de copt.
Turnam compozitia, asezam usor visinele.
Punem capacul pe vas, il conectam la curent, setam modul Slow si un timp de 2 ore si 30 de minute.
Dupa acest timp, facem testul cu scobitoarea si daca este gata, deconectam aparatul. A fost suficient timpul de 2 ore si jumatate.
O scoatem din vas si o lasam sa se raceasca.
O pudram cu zahar si servim!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu lapte de cocos, visine si nuca, de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Slow Cooking
Budinca Pina colada

Budinca Pina colada

Se spala orezul si se pune la fiert impreuna cu laptele incalzit, fulgii de nuca de cocos si jumatate

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Slow Cooking
Rata cu gutui, la slow cooker

Rata cu gutui, la slow cooker

Spalam pulpele si pieptul de la rata si le punem intr-un vas. Turnam peste ele sosul de soia si

3 voturi    0 comentarii
4h
Slow Cooking

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

3h

3 voturi

Ingrediente

  • 400 ml lapte de cocos
  • 150 gr zahar
  • 60 ml ulei
  • 12 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 3 lingurite esenta de rom
  • 1 lingurita rasa praf de copt
  • 1 lingurita rasa bicarbonat
  • 2-3 linguri zeama de lamaie
  • 1/2 cana visine fara samburi
  • o mana miez de nuca
  • zahar pudra

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

6 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

9 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Slow Cooking

Escalop de vara Escalop de vara

De curând am descoperit carnea de vițel. Bine, o știam de mult, doar că fetița mea nu o prea agrea...până acum! Ceapa

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Somon crocant cu legume Somon crocant cu legume

Deși știu câte beneficii are asupra organismului, gătesc destul de rar somon. Poate datorită faptului că nu pot întotdeauna

0 voturi    0 comentarii
30 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Pateu de ficat de pui gatit la slow cooker Crock-Pot Digital 4.7l