Intai prajim usor nuca si o tocam grosier.
Laptele de cocos il zbatem foarte bine intainte sa il deschidem pentru ca este ceva mai grosut.
Intr-un bol punem laptele de cocos cu zaharul si le amestecam cu un tel.
Incorporam uleiul treptat.
Cernem faina, cacao, le adaugam peste compozitia lichida.
Praful de copt il amestecam cu bicarbonatul si zeama de lamaie, le turnam in bol.
La final incorporam esenta de rom si nuca tocata.
Ungem vasul Crock Pot-ului cu margarina, o tapetam cu hartie de copt.
Turnam compozitia, asezam usor visinele.
Punem capacul pe vas, il conectam la curent, setam modul Slow si un timp de 2 ore si 30 de minute.
Dupa acest timp, facem testul cu scobitoarea si daca este gata, deconectam aparatul. A fost suficient timpul de 2 ore si jumatate.
O scoatem din vas si o lasam sa se raceasca.
O pudram cu zahar si servim!
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii