Se separa ouale. Albusurile se bat spuma, iar galbenusurile se amesteca cu 200 g zahar.
Se freaca zaharul cu untul si se adauga albusurile batute spuma. Pe urma se adauga si miezul de nuca, galbenusurile, mirosurile, amoniacul, cacao si faina.
Se unge o tava cu margarina, unt sau hartie de copt (fiecare cu ce vrea), se intinde aluatul uniform in tava si apoi se baga la cuptor aprox. 1 h (se face testul cu scobitoarea).
Pofta buna!
P.S. Reteta originala este diferita de ce-am facut eu. Nu am respectat-o, mi-am facut de cap:D.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii