Blat:
1. Preincalzim cuptorul la 190 grade C.
2. Intr-un vas amestecam faina cu nuca macinata, cu praful de copt si cu cacaoa.
3. Apa calduta o amestecam cu zaharul pana cand acesta se dizolva. Punem apoi uleiul si otetul in apa si inglobam totul in ingredientele uscate de la pasul 2. Totodata punem si gemul de prune si amestecam cu telul pana la incorporare.
4. Punem compozitia intr-o tava (32 x 22 cm) tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptor 30 min, sau pana cand trece testul scobitorii. Scoatem din cuptor si lasam prajitura la racit in tava.
Glazura:
Intr-un vas (pe baie de aburi) topim ciocolata si o amestecam cu miere, ulei si apa fierbinte.
Asamblare
Taiem prajitura dupa preferinta, apoi glazuram fiecare bucata in parte si ornam cu cate un miez de nuca.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii