Negresa economica de post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Negresa economica de post

Ingrediente

  • 1 cana zahar
  • 1 cana apa fierbinte
  • 3/4 cana ulei
  • 2 cani faina
  • 3 linguri gem/dulceata (eu am pus de visine)
  • 2 linguri cacao
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
  • 1 lingurita rasa bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita rasa praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • bucati de nuca
  • zahar pudra

Mod de preparare

O reteta simpla, cu putine ingrediente si mereu la indamana! Este delicioasa si chiar nu se simte ca este de post! O recomand cu drag!

Intr-un vas punem apa, zaharul si uleiul si amestecam pana se topeste tot zaharul. Adaugam pe urma gemul, aromele si faina amestecata cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu, cacaoa si sarea.

Optional mai puteti adauga in compozitie bucati de nuca, stafide sau fructe confiate, in cazul meu doar putina nuca taiata grosier.

Copozitia rezultata o dam la cuptorul incins pzntru cca. 30 minute sau facem testul cu scobitoarea pentru a fi siguri ca este coapta.

Pudram cu zahar pudra si o servim alaturi de o cafetuta, ceai, etc.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura