O reteta simpla, cu putine ingrediente si mereu la indamana! Este delicioasa si chiar nu se simte ca este de post! O recomand cu drag!
Intr-un vas punem apa, zaharul si uleiul si amestecam pana se topeste tot zaharul. Adaugam pe urma gemul, aromele si faina amestecata cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu, cacaoa si sarea.
Optional mai puteti adauga in compozitie bucati de nuca, stafide sau fructe confiate, in cazul meu doar putina nuca taiata grosier.
Copozitia rezultata o dam la cuptorul incins pzntru cca. 30 minute sau facem testul cu scobitoarea pentru a fi siguri ca este coapta.
Pudram cu zahar pudra si o servim alaturi de o cafetuta, ceai, etc.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii