Negresa glazurata de post preparata la Philips multicooker

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Negresa glazurata de post preparata la Philips multicooker

Ingrediente

  • 200 g faina
  • un varf de cutit de sare
  • o lingura rasa bicarbonat
  • 100 g zahar
  • un plic zahar vanilat
  • 100 g miez de nuca
  • 3-4 linguri cu varf cacao
  • 3 linguri gem de gutui cu nuca
  • 200 ml apa
  • 50 ml ulei
  • esenta de rom si de portocala dupa gust
  • 70 g ciocolata de post
  • (puteti adauga in compozitie la alegere miez de nuca, alune , stafide, nuca de cocos )
  • Glazura
  • 100 g ciocolata de post
  • 2 linguri de cafea preparata

Mod de preparare

Amestecam faina, zahar, nuca, bicarbonatul, cacaoa si sarea.Peste amestecul rezultat turnam apa, uleiul, esente dupa gust si gemul . Incorporam ciocolata topita la bain marie cu 2 linguri de apa si amestecam pana se omogenizeaza compozitia.

Turnam compozitia in vasul de gatit uns cu ulei si setam programul pentru 45 de minute BAKE pentru coacere.

Asteptam sa se raceasca , aranjam glazura, o portionam dupa preferinta si presaram nuca dupa gust.

Ciocolata se rupe in bucati , se amesteca cu cafeaua si se topeste la bain marie .Se foloseste dupa ce s-a racit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise