autor:

diana paula

» » Dulciuri diverse

NEGRESA IN PIJAMALE

Autor: diana paula (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: diana paula (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 octombrie 2008

Ingrediente
1cana (250ml)lapte1cana zahar1 lingura(supa)cacao200gr.unt1cana faina2oua1praf de copt200gr.cocos

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Laptele cu zaharul si cacaua se pun la fiert, dupa ce da in clocot se ia de pe foc si se pune pachetul de unt sa se topeasca. Din aceasta compozitie se scoate o cana, iar in ce ramane se adauga praful de copt, ouale si cana de faina, se pune compozitia la cuptor pt cca. 30 minute. Cand aluatul este copt, se taie in tava cubulete, se insiropeaza cu siropul scos in cana si, fierbinte, se tavalesc cuburile in cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "NEGRESA IN PIJAMALE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura Lămâiţa

Prajitura Lămâiţa

O prajitura simpla, gustoasa care ti se topeste in gura….o prajitura cu dor de copilarie. Aluat Intr-un

20 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Chec cu ciocolata

Chec cu ciocolata

Se amesteca praful de budinca cu faina, cacaoa, praful de copt si se lasa deoparte. Amesteci margarina

3 voturi    7 comentarii
10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1cana (250ml)lapte1cana zahar1 lingura(supa)cacao200gr.unt1cana faina2oua1praf de copt200gr.cocos

Raporteaza reteta

Retete
de diana paula
Tocanita din pipote si inimi de pasare

Tocanita din pipote si inimi de pasare

Se spala bine maruntaiele, se pun la fiert vreo 2 ore sa scada bine apa cu sare, piper, untura. Dupa

5 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne
Tort cu crema  fiarta pe aburi

Tort cu crema fiarta pe aburi

Se bat albusurile cu 10 linguri de zahar, se adauga galbenusurile si faina si se coace cca. 20 min

28 voturi    4 comentarii
50 min
Torturi
CONOPIDA CU CIUPERCI LA CUPTOR

CONOPIDA CU CIUPERCI LA CUPTOR

Se desface conopida in buchetzele si se fierbe 5 minute in apa cu sare. Se scoate conopida din apa,

18 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

0 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
briosa uriasa