Laptele cu zaharul si cacaua se pun la fiert, dupa ce da in clocot se ia de pe foc si se pune pachetul de unt sa se topeasca. Din aceasta compozitie se scoate o cana, iar in ce ramane se adauga praful de copt, ouale si cana de faina, se pune compozitia la cuptor pt cca. 30 minute. Cand aluatul este copt, se taie in tava cubulete, se insiropeaza cu siropul scos in cana si, fierbinte, se tavalesc cuburile in cocos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii