autor:

diana paula

» » Dulciuri diverse

NEGRESA IN PIJAMALE

Autor: diana paula (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: diana paula (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 octombrie 2008

Ingrediente
1cana (250ml)lapte1cana zahar1 lingura(supa)cacao200gr.unt1cana faina2oua1praf de copt200gr.cocos

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Laptele cu zaharul si cacaua se pun la fiert, dupa ce da in clocot se ia de pe foc si se pune pachetul de unt sa se topeasca. Din aceasta compozitie se scoate o cana, iar in ce ramane se adauga praful de copt, ouale si cana de faina, se pune compozitia la cuptor pt cca. 30 minute. Cand aluatul este copt, se taie in tava cubulete, se insiropeaza cu siropul scos in cana si, fierbinte, se tavalesc cuburile in cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "NEGRESA IN PIJAMALE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite cu branza si dulceata

Clatite cu branza si dulceata

Se prepara o compozitie de consistenta unei smantani subtiri din faina, lapte, oua, ulei, zahar,

1 vot    3 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Biscuiti de ciocolata

Biscuiti de ciocolata

Incingeti cuptorul la 170 grade. Amestecati faina cu bicarbonatul si sarea. Intr-un bol mixati untul

14 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1cana (250ml)lapte1cana zahar1 lingura(supa)cacao200gr.unt1cana faina2oua1praf de copt200gr.cocos

Raporteaza reteta

Retete
de diana paula
Tocanita din pipote si inimi de pasare

Tocanita din pipote si inimi de pasare

Se spala bine maruntaiele, se pun la fiert vreo 2 ore sa scada bine apa cu sare, piper, untura. Dupa

4 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne
Tort cu crema  fiarta pe aburi

Tort cu crema fiarta pe aburi

Se bat albusurile cu 10 linguri de zahar, se adauga galbenusurile si faina si se coace cca. 20 min

28 voturi    4 comentarii
50 min
Torturi
CONOPIDA CU CIUPERCI LA CUPTOR

CONOPIDA CU CIUPERCI LA CUPTOR

Se desface conopida in buchetzele si se fierbe 5 minute in apa cu sare. Se scoate conopida din apa,

17 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu prune, vanilie si migdale