Se bat 6 albusuri cu 6 linguri de zahar, se adauga pe rand 8 galbenuse apoi 3 linguri faina si 3 linguri cacao
(care se amesteca mai intai).Se foloseste hartie de copt si o tava mai inalta.Se coace la foc potrivit.
Cand este aproape gata se pune bezeaua si se mai lasa la foc mic 10-15 min.Dupa coacere se stinge cuptorul si se mai lasa 10 min in cuptor ,iar cu cutitul ud se intinde bezeaua pe prajitura si deasupra bezelei se pune crema.
Bezeaua
6 albusuri se bat bine cu un praf de sare apoi se adauga 15 linguri de zahar treptat, zeama de la 1/2 lamaie si se bat pe baie de abur pana se ingroasa.
Crema
Aceasta se pune deasupra bezelei dupa ce scoatem din cuptor prajitura.
1 pachet margarina se freaca cu 150 gr.zahar pudra se adauga esenta de rom si 3 linguri de cacao.Deasupra se poate pune nuca macinata sau cocos .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii