Se bat spumă 3 albuşuri cu 6 linguri zahăr.
Se amestecă 3 gălbenuşuri cu 5 linguri de smântână şi 1 plic de zahăr vanilat, apoi se amestecă cu spuma de albuş.
Compoziţia se pune în forme şi se dă la frigider pentru 30 de minute.
ATENŢIE - Se poate aroma această compoziţie şi cu alte arome sau chiar cu cacao (depinde de gustul fiecăruia).
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii