Se bat spumă 3 albuşuri cu 6 linguri zahăr.
Se amestecă 3 gălbenuşuri cu 5 linguri de smântână şi 1 plic de zahăr vanilat, apoi se amestecă cu spuma de albuş.
Compoziţia se pune în forme şi se dă la frigider pentru 30 de minute.
ATENŢIE - Se poate aroma această compoziţie şi cu alte arome sau chiar cu cacao (depinde de gustul fiecăruia).
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii