La pireul de cartofi se adauga 2pahare de faina ouale 2 linguri zahar pudra si brinza moale dupa care se amesteca bine si se framinta un aluat potrivit daca mai trebuie faina se mai adauga putin dar sa nu intareasca aluatul.Se fac batoane din aluat se taie bucatele mici si se pun pe o tava unsa cu ulei .Se pune o cratita cu apa si sare sa fiarba si cind fierbe punem niochi sa fiarba pina se ridica la suprafata.
Le luam cu olingura cu gauri si le transferam pe tava unsa cu ulei.
Luam o tigaie de teflon topim in ea untul zaharul, si coaja de lamaie rasa lasam putin sa se topeasca zaharul si adaugam visinile pe care le acoperim cu lichidul din tigaie lasam 2 minute si adaugam si niochi ca sa se incalzeasca putin si sa capete gusturile din tigaie.Rasturnam totul pe un platou si presaram cu nuci macinate.Este un desert delicios. Pofta buna.1

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii