La pireul de cartofi se adauga 2pahare de faina ouale 2 linguri zahar pudra si brinza moale dupa care se amesteca bine si se framinta un aluat potrivit daca mai trebuie faina se mai adauga putin dar sa nu intareasca aluatul.Se fac batoane din aluat se taie bucatele mici si se pun pe o tava unsa cu ulei .Se pune o cratita cu apa si sare sa fiarba si cind fierbe punem niochi sa fiarba pina se ridica la suprafata.
Le luam cu olingura cu gauri si le transferam pe tava unsa cu ulei.
Luam o tigaie de teflon topim in ea untul zaharul, si coaja de lamaie rasa lasam putin sa se topeasca zaharul si adaugam visinile pe care le acoperim cu lichidul din tigaie lasam 2 minute si adaugam si niochi ca sa se incalzeasca putin si sa capete gusturile din tigaie.Rasturnam totul pe un platou si presaram cu nuci macinate.Este un desert delicios. Pofta buna.1
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii