autor:

Daciana Sarbu (Bucataria cu Mirodenii)

» » Dulciuri diverse

No-bake cupcake cu glazura de pireu de castane

Autor: Daciana Sarbu (Bucataria cu Mirodenii) (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daciana Sarbu (Bucataria cu Mirodenii) (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 decembrie 2012

Ingrediente
Ingrediente pentru blat - 12 briose:, - 370 grame biscuiti Oreo (8 pachete), - 360 grame biscuiti integrali/ digestivi/ din fulgi de ovaz, - 80 grame unt la temperatura camerei, - 2 linguri de miere., , Pentru glazura aveti nevoie de:, - 240 grame branza Philadelphia (2 cutii), - 180 grame pireu de castane, - 50 grame zahar muscovado.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Biscuitii oreo se rupt in bucatele si se dau prin blender pana se fac praf, formand primul strat al blatului. Adaugati untul topit si amestecati pana la omogenizare. In tava de briose, asezati hartia si umpleti 2-3 lingurite din blatul de oreo, apoi tasati cu fundul unui pahar pentru nivelare si consistenta. Aceeasi metoda se aplica si biscuitilor integrali. Daca nu va puteti decide care este cel mai bun si cel mai potrivit tip de biscuite pentru blat, puteti combina mai multe tipuri de biscuiti, eu am folosit biscuiti cu fulgi de ovaz si biscuiti digestivi. Practic se umple forma de briose, jumatate cu biscuitii oreo, iar cealalta jumatate cu biscuitii digestivi. Dupa ce ati macinat biscuitii, adaugati cele 2 linguri de miere si amestecati bine pana se incorporeaza. La nevoie se poate suplimenta cantitatea de miere, insa cu grija sa nu obtineti un blat prea dulce sau prea cleios. Turnati-i peste stratul de oreo si tasati din nou pana se niveleaza perfect. Stergeti dupa fiecare tasare fundul paharului pentru ca s-ar putea prinde resturi din biscuiti care pot deforma nivelarea.
Introduceti la frigider pentru 3-4 ore sau daca nu aveti timp in aceeasi zi de glazura, se pot pastra la frigider pana a doua zi, ar fi chiar mai indicat.
Daca ti-a placut reteta noastra "No-bake cupcake cu glazura de pireu de castane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite cu gem la Doubletta

Clatite cu gem la Doubletta

Se bat ouale cu zaharul, zaharul vanilat, sarea. Se adauga apa minerala si apoi faina amestecand

15 voturi    12 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Mere, pere in ... aluat

Mere, pere in ... aluat

Intr-o tigaie topim 1 lingura de unt. Calim migdalele taiate 2 minute, apoi adaugam cubuletele de

6 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru blat - 12 briose:
  • - 370 grame biscuiti Oreo (8 pachete)
  • - 360 grame biscuiti integrali/ digestivi/ din fulgi de ovaz
  • - 80 grame unt la temperatura camerei
  • - 2 linguri de miere.
  • Pentru glazura aveti nevoie de:
  • - 240 grame branza Philadelphia (2 cutii)
  • - 180 grame pireu de castane
  • - 50 grame zahar muscovado.

Raporteaza reteta

Retete
de Daciana Sarbu (Bucataria cu Mirodenii)
Clatite cu ricotta si mere (Ricotta apple pancakes)

Clatite cu ricotta si mere (Ricotta apple pancakes)

Merele se spala, se curata de coaja, se indeparteaza cotorul si se dau prin razatoare. Stoarceti

4 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Guguluf cu mirodenii

Guguluf cu mirodenii

Mod de preparare: Pentru blat procedati asa: Pregatiti tava de guguluf si o ungeti cu unt, pana

7 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Prajituri
Bruschetta con feta

Bruschetta con feta

a inarmati cu buna dispozitie, ingredientele necesare si dupa ce ati baut cafeaua de dimineata, purcedeti

6 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Turtă cu mere glasate