autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Nuca caramelizata

Autor: sorina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sorina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 octombrie 2013

Ingrediente
-200 g nuca, -300 g zahar

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Caramelizam zaharul, iar cand a devenit auriu adaugam nuca netaiata si amestcam bine. Rasturnam pe hartie de copt unsa si lasam la racit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Nuca caramelizata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu crema de vanilie si nuca caramelizata

Prajitura cu crema de vanilie si nuca caramelizata

Eu am pregatit prima data crema: Mixam galbenusurile spuma impreuna cu zaharul. Adaugam amidonul,

14 voturi    8 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Tort cu nuca caramelizata si sirop de artar

Tort cu nuca caramelizata si sirop de artar

Pentru inceput se pregateste griliajul astfel: - intr-o craticioara se caramelizeaza cele 200 de

2 voturi    0 comentarii
3h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2013

    yammy!!!

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • -200 g nuca
  • -300 g zahar

Raporteaza reteta

Retete
de sorina
Zarzavat pentru ciorbe

Zarzavat pentru ciorbe

Legumele si verdeturile se spala bine. Ardeii curatati de seminte se toaca marunt (eu le-am dat prin

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Suzette

Suzette

Blatul: Mixam albusurile spuma cu un praf de sare si cu zaharul. Adaugam apoi galbenusurile si amestecam

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tocana de vinete cu orez ( de post )

Tocana de vinete cu orez ( de post )

Se toaca ceapa, ardeiul si vinete cu coaja si pe pun la calit in ulei. Dupa ce se fac auri la culoare

4 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

yammy!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite "bronzate" cu branza si menta