Se cerne faina si praful de copt,se adauga restul componentelor si se framanta intr-un aluat omogen.Din aluat se formeaza un rulou,se taie felii,care se vor modela cat niste nuci mari.Se tapeteaza o tava cu hartie de copt,se aseaza nucile si se dau la cuptor pentru 1/4 ora.Zaharul pudra se amesteca cu zeama de lamaie,se presara deasupra nucilor inca fierbinti si se decoreaza cu perle de zahar

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii