Costita afumata se taie in feli subtiri care se prajesc in unt. Cascavalul se taie si el in feli subtiri, fundul capacelor se tapeteaza cu feli de costita afumata si prajita si cu cacavalul, deasupra se sparg ouale, cate 2 in fiecare capac. In jurul lor se pune smatana si capacele se introduc in cupor unde se tine 6-8 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii