Intr-un castron, se bat ouale spuma, dupa care se taie in cubulete mici ardeiul gras, ceapa tocata marunt, sunca de pui sau pastrama taiata cubulete, aceste ingrediente se vor pune la calit cu putin ulei pana se rumenesc. In castronul cu oua se da branza prin razatoare si se adauga faina. Ingredientele calite se adauga si ele peste compozitia cu oua, sare, piper, delikat, si marar. Se amesteca bine toata compozitia si se pune in tigaie cu capac la prajit pe ambele parti.
Va arata ca un tort si un gust nemaipomenit.
Se serveste cu salata asortata sau ceapa verde.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii