autor:

Ildiko Maria Molnos

» » Aperitive

Omleta cu carnati

Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Ingrediente
2 oua de persoana, carnati de casa dupa gust, branza de burduf dupa gust, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie carnatii felii si se prajesc in putin ulei. se bat ouale, se sareaza, se pune piper si se adauga branza.
Se toarna ouale peste carnati si se prajeste omleta pe ambele parti.
Se serveste pe farfurie incalzita cu ceapa verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu carnati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta Calzone cu carnati

Omleta Calzone cu carnati

Curatati si tocati marunt ceapa. Taiati carnateii feliute cat mai subtiri. Puneti la calit in doua

19 voturi    6 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Omleta cu ciuperci  si carnati

Omleta cu ciuperci si carnati

Cateva bucati de slanina sa prajesc in tigaia incinsa,seaduga carnati taiati feliute si apoi se aduga

1 vot    0 comentarii
10h 10 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Dan , 22 iulie 2015

    branza trebuie pusa la sfarsit dupa ce se stinge focul aragazului

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    Fiecare omleta are savoarea ei,tocmai pentru ca de fiecare data poti sa o faci cu alte ingrediente.Si totdeauna e delicioasa!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 decembrie 2009

    E foarte buna.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 mai 2009

      Foarte bine arata.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 mai 2009

      Eu adaug ceapa si marar verde direct in ouale batute,nu calesc ceapa inainte.

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 22 iulie 2008

      Eu calesc si o ceapa, ii da un gust mai bun.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 oua de persoana
  • carnati de casa dupa gust
  • branza de burduf dupa gust
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Ildiko Maria Molnos
Supa de ceapa cu cascaval

Supa de ceapa cu cascaval

Se curata ceapa, se taie rondele si se rumeneste cu untul sau margarina intr-un vas termorezistent

10 voturi    8 comentarii
25 min
Supe de legume
Medalioane mexicane

Medalioane mexicane

Se taie carnea in felii de jumatatea palmei, se prajesc feliile pe ambele parti in ulei. In uleiul

13 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Negresa clasica

Negresa clasica

Se freaca bine galbenusurile cu cele 100 grame unt si 250 grame zahar. Se adauga cacaua cernuta,praful

272 voturi    43 comentarii
1h
Prajituri

Dan

branza trebuie pusa la sfarsit dupa ce se stinge focul aragazului

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Oua de paste