Intr-o tigaie se pune putin ulei.
De la ceapa se taie doar partea verde in bucati mai mici si se pune in tagaie cu putina sare,cat sa se inmoaie.Ouale se bat cu furculita si se pun peste ceapa.
E foarte important ca tigaia sa se acopere cu un capac pt ca omleta sa creasca.Dupa ce s-a rumenit destul se intoarce omleta pe partea cealalta(ca la clatite).
Se poate servi cu rosii taiate.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii