Intr-o tigaie se pune putin ulei.
De la ceapa se taie doar partea verde in bucati mai mici si se pune in tagaie cu putina sare,cat sa se inmoaie.Ouale se bat cu furculita si se pun peste ceapa.
E foarte important ca tigaia sa se acopere cu un capac pt ca omleta sa creasca.Dupa ce s-a rumenit destul se intoarce omleta pe partea cealalta(ca la clatite).
Se poate servi cu rosii taiate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii