Pentru ca imi era pofta de ceva bun, rapid si slab caloric, iata ce am preparat: intr-o tigaie se pune putina apa, pana incepe sa clocoteasca. Se adauga o ceapa tocata marunt, mararul si patrunjelul(optional, se pot adauga 2-3 picaturi ulei de masline). Se adauga crevetii (eu i-am cumparat direct in sos pesto si usturoi) si se lasa circa 7 min la foc potrivit. La final se adauga cele 3 oua batute si condimentate. Se serveste imediat, optional cu ridichii sau ceapa verde. Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii