Reteta este pentru doua portii.Cartoful se curata si se fierbe in apa cu un praf de sare cca 15 min.Ardeiul se taie cat mai marunt si se caleste in 2 linguri de ulei de masline.Se adauga mazarea,cartoful tocat marunt se potriveste de sare si piper si se calesc 5 min la foc iute.Se adauga smantana,se amesteca bine si se da deoparte.Se bat ouale(cate doua), se face cate o omleta subtire si se scoate pe o farfurie intinsa.Pe o jumatate de omleta se pune o felie de jambon,jumatate din amestecul de legume,alta felie de jambon si se acopera cu cealalta jumatate de omleta.Se acompaniaza cu salata.O alta varianta, pe care am pregatit-o eu astazi,este cumpararea unei amestec de legume congelate.Se fierb conform instructiunilor de pe punga,iar apoi se calesc la foc iute in 2,3 linguri de ulei de masline si se amesteca cu smantana pentru gatit.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii