Omleta cu legume si jambon

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Omleta cu legume si jambon

Ingrediente

  • 4 oua
  • un cartof
  • un ardei rosu mediu
  • o mana de boabe de mazare congelate
  • 4-6 felii subtiri de jambon
  • 100 ml smantana pt gatit
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Reteta este pentru doua portii.Cartoful se curata si se fierbe in apa cu un praf de sare cca 15 min.Ardeiul se taie cat mai marunt si se caleste in 2 linguri de ulei de masline.Se adauga mazarea,cartoful tocat marunt se potriveste de sare si piper si se calesc 5 min la foc iute.Se adauga smantana,se amesteca bine si se da deoparte.Se bat ouale(cate doua), se face cate o omleta subtire si se scoate pe o farfurie intinsa.Pe o jumatate de omleta se pune o felie de jambon,jumatate din amestecul de legume,alta felie de jambon si se acopera cu cealalta jumatate de omleta.Se acompaniaza cu salata.O alta varianta, pe care am pregatit-o eu astazi,este cumpararea unei amestec de legume congelate.Se fierb conform instructiunilor de pe punga,iar apoi se calesc la foc iute in 2,3 linguri de ulei de masline si se amesteca cu smantana pentru gatit.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni