Într-o crăticioară, pe aragaz la foc mic, am pus ouăle și untul.
Le-am amestecat continuu luând periodic cratița de pe foc. Practic, această omletă se coace datorită căldurii vasului în care este preparată.
Când ouăle au început să se închege am adăugat sarea, piperul și smântâna.
La final, am adăugat și codițele de ceapă verde tăiate mărunt.
Deși pare că ar trebui preparată în destul de mulți pași rețeta este, defapt, una foarte simplă. Cu siguranță, o dată încercată, o veți repeta cu mare drag.
Poftă bună!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii