Omleta in chifla

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Omleta in chifla

Ingrediente

  • o chifla;
  • un ou;
  • o lingura de lapte;
  • o jumatate de ardei kapia;
  • un fir de ceapa verde;
  • o cracuta de marar;
  • o felie de muschi tiganesc;
  • 50 g cascaval;
  • sare.

Mod de preparare

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se taie un capac la chifla si se scobeste de miez.

Oul se amesteca cu laptele si putina sare.

Se taie: ardeiul - cubulete, ceapa verde - rondele, mararul - marunt, muschiul tiganesc - feliute patratoase, iar jumatate din cascaval - cubulete. Se amesteca toate cu oul si laptele.

Se pune compozitia obtinuta in chifla, apoi se rade restul de cascaval pe deasupra. Se impacheteaza chifla in hartie de aluminiu si se introduce la cuptor pentru circa 30 de minute.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura