Omleta Reinterpretata. Taiati ciupercile si dovlecelul si caliti cu niște sare si cimbru. Separat amestecati verdeturile tocate cu roșiile cuburi, branza, putin ardei iute.
- Tăiați ciupercile și dovlecelul și căliți cu niște sare și cimbru;
- Separat amestecați verdeturile tocate cu roșiile cuburi, brânza, puțin ardei iute;
- Bateți oule bine cu un praf de sare și faceți omleta într-o tigaie teflonată întinsă, tapetată cu puțin ulei, la foc mic, fără a o atinge; eu am gătit-o la foc mic, cu capac și nici nu a fost nevoie să o întorc;
- Amestecați legumele sotate cu verdeturile tocate și apoi puteți umple omleta;

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii