*Luam o cratita o punem pe foc,adaugam uleiul si lasam sa se incinga .
*Adaugam cartofii,ceapa,si ardeiul.
*Presaram cu sare ,amestecam si lasam la foc normal 15-20 minute.
*Scoatem si scurgem bine de ulei.
*Intr-un castron mijlociu ,punem ouale si prafuletul de colorant ....cu un tel le batem spuma.
*Adaugam surimii taiati de-a lungul apoi de-a latul in bucatele mici.
*Apoi adaugam cartofii,ceapa si ardeiul prajiti ,amestecam si daca este necesar adaugam putina sare.
*Luam o cratita antiaderenta ,adaugam 2-3 linguri cu ulei (daca este posibil de masline)...lasam sa se incinga bine ,apoi rasturnam omleta.
*Facem pe o parte 3-4 minute la foc normal ,apoi cu ajutorul unei farfurii care trebuie sa acopere complet cratita (punem farfuria deasupra cratitei punem mina dreapta deschisa pe farfurie ,luam cratita de coada cu mina stinga si hop ,o rasturnam in farfurie ,,,cu grija sa nu se rupa .. o punem iar in cratita ) inca 3-4 minute .
*Servim ca aperitiv...sau cu o salata.
*Ne ies pentru 3-4 persoane.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii