Omleta spaniola - Tortilla de patatas

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Omleta spaniola - Tortilla de patatas

Ingrediente

  • 400 g cartofi
  • 100 g ceapa
  • 80 g cas de oaie
  • 80 g cascaval
  • 6 oua
  • 1/2 gogosar
  • ulei aromat Monini
  • ulei ci chilli
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper( proaspat macinat)

Mod de preparare

Curatam cartofii , ii spalam , apoi ii radem pe razatoarea cu gauri mari. Ii punem intr-un vas cu apa si putina sare si ii fierbem 5-10 minute, apoi rasturnam apa de pe ei.

Curatam ceapa si o tocam dupa preferita.Radem casul si cascavalul, tot pe razatoarea cu gauri mari.

Gogosarul rosu il taiem cubulete mici.

Ouale le spargem intr-un bol si le batem bine, adaugam o lingura de ulei cu chilli si amestecam.

Intr-un vas mai mare amestecam cartofii fierti cu ceapa, ouale, patrunjelul verde tocat, casul, cascavalul si asezonam.

Alta data am adaugat ciuperci sau cabanos la compozitie. Este o reteta versatila si puteti adauga sau scoate, orice ingredient va place.

Am copt, de data aceasta 3 omlete, intr-o tigaie nonaderenta cu diametrul de 20 de cm.

Omleta se coace pe ambele parti, atat de tare cat va place fiecareia.

Puteti servi aceasta omleta ca aperitiv, la gustarea de dimineata sau de ce nu, ca fel principal la o masa, alaturi de o salata.

Pofta mare sa aveti !

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura