Ingrediente
400 g cartofi, 100 g ceapa, 80 g cas de oaie, 80 g cascaval, 6 oua, 1/2 gogosar, ulei aromat Monini, ulei ci chilli, patrunjel verde, sare, piper( proaspat macinat)
Dificultate: Medie | Timp: 50 min
10 voturi
Mod de preparare
Curatam ceapa si o tocam dupa preferita.Radem casul si cascavalul, tot pe razatoarea cu gauri mari.
Gogosarul rosu il taiem cubulete mici.
Ouale le spargem intr-un bol si le batem bine, adaugam o lingura de ulei cu chilli si amestecam.
Intr-un vas mai mare amestecam cartofii fierti cu ceapa, ouale, patrunjelul verde tocat, casul, cascavalul si asezonam.
Alta data am adaugat ciuperci sau cabanos la compozitie. Este o reteta versatila si puteti adauga sau scoate, orice ingredient va place.
Am copt, de data aceasta 3 omlete, intr-o tigaie nonaderenta cu diametrul de 20 de cm.
Omleta se coace pe ambele parti, atat de tare cat va place fiecareia.
Puteti servi aceasta omleta ca aperitiv, la gustarea de dimineata sau de ce nu, ca fel principal la o masa, alaturi de o salata.
Pofta mare sa aveti !