Lamaia se rade de coaja si se stoarce. Zaharul se caramelizeaza (atentie sa nu se arda) si i se adauga zeama de lamaie. Se toarna cate putin sucul de fructe peste zahar si se tine pe foc pana se dizolva complet zaharul. Se adauga scortisoara (sau batonul de vanilie) si coaja rasa de la lamaie. Merele curatate de coaja si samburi se taie in cate 4 sau 8 bucati, se pun in compozitie si se mai tine cratita pe foc mic cca 10-15 min (daca s-a optat pt. batonul de vanilie acesta se scoate acum). Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii