Orata all'isolana (4 persoane)

Timp pregatire
119 minute
Complexitate
redusa
Orata all'isolana (4 persoane)

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 5 cartofi
  • rosi cherry
  • masline negre
  • 2 catei de usturoi
  • 2 dovlecei
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • sare ,piper ,
  • ulei de masline ex.v.
  • patrunjel.
  • 4-orate.

Mod de preparare

Incepem prin a curata si a spala pestii, dupa care trebuie dezosati. Se iau legumele, se curata, se spala si se taie julien.

Se baga legumele la cuptor timp de 7-8 minute, cu exceptia cartofilor ce trebuie pusi la fiert. Se scot legumele din cuptor si se transfera intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt. Legumele se aseaza in forma de cerc, iar la marginile lor se adauga cartofii fierti. Pestele si maslinele se adauga peste legume. Se asezoneaza cu sare, piper si ulei de masline, optional puteti adauga si patrunjel tocat.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor