Incepem prin a curata si a spala pestii, dupa care trebuie dezosati. Se iau legumele, se curata, se spala si se taie julien.
Se baga legumele la cuptor timp de 7-8 minute, cu exceptia cartofilor ce trebuie pusi la fiert. Se scot legumele din cuptor si se transfera intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt. Legumele se aseaza in forma de cerc, iar la marginile lor se adauga cartofii fierti. Pestele si maslinele se adauga peste legume. Se asezoneaza cu sare, piper si ulei de masline, optional puteti adauga si patrunjel tocat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii