autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Orata la cuptor

Autor: Cristina Daniela Dunca (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina Daniela Dunca (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
1 orata de aproximativ 500g, 10 rosi mici, 3 ramuri de rozmarin, 4 foglie de dafin, 3 catei usturoi, 5 linguri de ulei, 4 cartofi, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele bine se usuca cu servet de bucatarie , apoi cartofi se curata si se fierb rondele , pe pune pe o tava de cuptor folie de aluminiu se aseaza rosiile spalate ,cartofi rondele, foile de dafin ,2 ramuri de rizmarin si 2 catei de usturoi ,sare dupa gust , in orata se introduce , sare, o lingura ulei , 1 ramura de rozmarin si un catel de usturoi , se aseaza pe mijlocul tavi de cuptor ,se introduc la cuptor 35 minute la temperatura de 180 grade.
Daca ti-a placut reteta noastra "Orata la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Orata la cuptor

Orata la cuptor

Se spala bine pestele si se curata de intestine si solzi,sau cereti vanzatorului sa faca aceasta

8 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Chiftelute din guvizi de apa dulce

Chiftelute din guvizi de apa dulce

Pestele se spala,se taie capetele,coditele,se scot intestinele,oasele si se trece prin masina de

4 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300RE

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    stefania , 04 iulie 2010

    SANT IN ITALIA DE 7 LUNI , ASTAZI AM MANCAT PRIMA DATA ,PESHTE ORATA , PRAJITA , DAT PRIN MALAI ,CU OTZET ALB SHI MAMALIGA .. ASHA AM MANCAT , FACUT REPEDE .. FF BUN PESHTE . BUNNNNNNNNNN DE TOT .. OASE PUTZINE .. MARI

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    pentru a iesi mai buna reteta,este bine sa fierbem inainte cartofii,in coaja,dupa care curatati si taiati rondele se pot pune in preparat si astfel scurtam timpul de preparare,la cca 15-20 minute maxim.pestele nu trebuie tinut mult la cuptor,la fiert ca nu e vita sau porc,in maxim 15 minute el se face.la fel folia se unge un pic inainte de a pune ingredientele pe ea.oricum sper sa nu te superi pentru sfaturile date,pentru ca reteta este ok.felicitari.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Arata ft bine!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

      E foarte apetisant.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

      Arata bine si cred ca e tare gustos...

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

      Foarte bun!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

      Arata foarte bine!

    • Fara foto

      ana , 09 iulie 2008

      35 de minute e prea mult, pestele pierde toate vitaminele daca e copt timp indelungat. Se lasa doar 15 minute la temp de 180° in cuptorul incalzit in prealabil la aceeasi temperatura!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 1 orata de aproximativ 500g
  • 10 rosi mici
  • 3 ramuri de rozmarin
  • 4 foglie de dafin
  • 3 catei usturoi
  • 5 linguri de ulei
  • 4 cartofi
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina Daniela Dunca
Sos de paste cu ardei si ton

Sos de paste cu ardei si ton

Se taie ceapa marunt , se curata ardei grasi se toaca si ei , se pun intr-o tigaie cu putin ulei

3 voturi    3 comentarii
25 min
Sosuri
Bule de carne

Bule de carne

Se pune painea in apa, se amesteca carnea cu ouale, patrunjelul tocat , parmezanul ras, laptele,

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Focaccia cu rozmarin

Focaccia cu rozmarin

Ma intai se pune drojdia intr-un castronel cu 2 linguri de apa se lasa aproximativ 10 minute , se

12 voturi    15 comentarii
1h
Paste si pizza

stefania

SANT IN ITALIA DE 7 LUNI , ASTAZI AM MANCAT PRIMA DATA ,PESHTE ORATA , PRAJITA , DAT PRIN MALAI ,CU OTZET ALB SHI MAMALIGA .. ASHA AM MANCAT , FACUT REPEDE .. FF BUN PESHTE . BUNNNNNNNNNN DE TOT .. OASE PUTZINE .. MARI

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
RULOURI DE COD LA CUPTOR