Punem intr-un bol făina cernută, cacaua, praful de copt și mixăm pină se amestecă foarte bine ingredientele, adaugăm apoi oul bătut cu zaharul, untul, esența de rom și laptele. Cu ajutorul unei lingurițe punem compoziție in formele de brioșe și le coacem aproximativ 15-20 minute la 180”C. Preventiv, faceți testul cu scobitoarea, pentru că nu toate cuptoarele funcționează la fel.
Cit timp se racesc brioșele numai bine ne ocupăm de crema de unt care e foarte ușor de făcut. Mixăm untul pină devine spumos si apoi adăugăm zaharul pudră alternind cu laptele in 4-5 etape. Adăugăm la final biscuiții pe care ai macinați in prealabil la robotul de bucătărie. Mixăm foarte bine crema si rezultatul: o cremă delicioasă și aromată. Cind sunt reci brioșele putem sa le ornăm cu cremă. Eu am ales varianta ce se vede in poze și le-am decorat cu cite un sfert de biscuit.
Pentru mai multe poze și detalii puteți intra pe blogul meu personal: http://bakedtreats.wordpress.com/2014/05/11/oreo-cupcakes/
Spor, dragii mei și un inceput de săptămină cu mult soare in suflet. :*

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii