Mixam in robotul de bucatarie biscuitii pina se faramiteaza, apoi adaugam branza treptat cite 1-2 linguri. Dam la rece compoziția pentru o ora și apoi cu ajutorul unei lingurițe formăm biluțe pe care le trecem prin ciocolata topita in prealabil pe abur. Le puteti orna cum va trece prin minte, eu am folosit bucatale de biscuiti sfaramați.
Sunt absolut delicioase si extrem de usor de facut. As putea spune ca e un desert perfect pentru orice ocazie, chiar și oferite cadou pentru cineva drag si vă garantez că faceți senzatie la cat sunt de delicioase..cremoase..fine...:)
Spor la prajiturit si ginduri minunate :*

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii