Orezul se fierbe in multa apa cu o picatuta de ulei si o lingurita vegeta. Din oua se face o omleta care se lasa la racit apoi se taie cubulete.
Intr-o tigaie cu marginea inalta se dustuleste in ulei morcovul taiat cubulete. Se adauga sunca taiata cubulete. Cand morcovul si sunca sunt aproape gata se adauga mazarea spalata in prealabil si stoarsa. Se lasa totul inca 2-3 minute dupa care se adauga orezul stors si omleta taiata. Se adauga sare si piper dupa gust.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii