Preparare: fierbem orezul \"al dente\", oparim mazarea, tocam ceapa fin si o impartim in 2. Batem ouale cu sare si cu jumatate din ceapa, pe urma incalzim intr-un wok 2 linguri de ulei, varsam ouale batute si mestecam bine. Ouale trebuie fripte bine. Le scoatem din wok si le lasam pe o farfurie. Cand orezul este fiert \"al dente\" il scurgem si il prajim in wok cu 2 linguri de ulei, ceapa ramasa si sosul de soia. Dam deoparte compozitia si in wok adaugam 2 linguri de ulei in care prajim sunca presata impreuna cu mazarea fiarta. Adaugam si compozitia de orez, oul facut zdrente si amestecam totul bine. Adaugam sare si piper dupa gust. Pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii