Orez alla cantonese

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Orez alla cantonese

Ingrediente

  • Ingrediente: ceapa-1 medie
  • ulei de alune- 6 linguri
  • mazare-250g
  • sunca presata cubulete- 125g
  • orez(tip basmati)- 250g
  • sare
  • piper
  • oua-3buc
  • sos de soia- 1 lingura

Mod de preparare

Preparare: fierbem orezul \"al dente\", oparim mazarea, tocam ceapa fin si o impartim in 2. Batem ouale cu sare si cu jumatate din ceapa, pe urma incalzim intr-un wok 2 linguri de ulei, varsam ouale batute si mestecam bine. Ouale trebuie fripte bine. Le scoatem din wok si le lasam pe o farfurie. Cand orezul este fiert \"al dente\" il scurgem si il prajim in wok cu 2 linguri de ulei, ceapa ramasa si sosul de soia. Dam deoparte compozitia si in wok adaugam 2 linguri de ulei in care prajim sunca presata impreuna cu mazarea fiarta. Adaugam si compozitia de orez, oul facut zdrente si amestecam totul bine. Adaugam sare si piper dupa gust. Pofta buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor