Se pun legumele la calit in wok-ul unde am incins in prealabil uleiul si dupa ce le condimentam bine cu condimentele enumerate mai sus le lasam la calit timp de 4-5 minute dupa care adauga sosul de soya , sosul de chilli si 150 ml de apa( eu folosesc mereu apa in care am rehidratat ciupercile ) .
Lasam sa fiarba la foc potrivit 3-4 minute pana sunt legumele fierte “al dente” si apoi ingrosam sosul ramas cu amidon sau Maizena. Mai dregem cu condimente daca este cazul si stingem focul. Se servesc fierbinti ,cu orez aromat thai am servit eu de aceasta data. A fost un pranz delicios pe care l-am realizat in 15 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii