autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Orez chinezesc

   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

China


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
orez, apa, sare

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

188 voturi

Mod de preparare

Se spala orezul in citeva ape. Se pune intr-o cratita si se adauga atita apa rece incit sa-l acopere cu cel mult 1 cm, si apoi se adauga sare.

Se lasa la foc iute, dar dupa ce a dat 2-3 clocote se acopera cratita si se face focul extrem de mic. Dupa cca 25 de minute apa s-a evaporat si orezul este fiert.
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez chinezesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui chinezesc (cu orez)

Pui chinezesc (cu orez)

Este o reteta chinezeasca usor modificata de mine; mai rapid si mai usor de preparat.Inainte de toate

18 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez chinezesc cu legume

Orez chinezesc cu legume

Se pun legumele la calit in wok-ul unde am incins in prealabil uleiul si dupa ce le condimentam bine

20 voturi    2 comentarii
15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 august 2010

    Merita incercata !

  • Alisea

    Alisea (Chef de cuisine) , 11 iulie 2010

    ma asteptam la o reteta complexa. asta scrie si pe punga de orez cred. :D

  • Fara foto

    lala , 20 mai 2010

    :))))))))))) ce-i asa greu de fiert orezul?

    • Fara foto

      clau , 30 ianuarie 2010

      super tare mi-a iesit din prima

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

188 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Piureu de cartofi dulci – specific american