Se taie ceapa in juliana si usturoiul pe jumatate si se inabuse intr-o tigaie cu ulei.cand sa prajit putin se scoate si de bate impreuna cu vinul, patrunjelul, pastila de gallina blanca, nucsoara si putina apa.se pune din nou in tigaie impreuna cu ficateii spalati si taiati pe jumate si inimioarele taiate pe jumate, adauga apa pane se umple cratita . se adauga piperul si foaia de dafin si se lasa sa fiarba 20 de minute. Dupa care se adauga orezul si se lasa sa se faca circa 20-25 minute pana cind s-a scurs toata apa si orezul este moale.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii