Se taie ceapa in juliana si usturoiul pe jumatate si se inabuse intr-o tigaie cu ulei.cand sa prajit putin se scoate si de bate impreuna cu vinul, patrunjelul, pastila de gallina blanca, nucsoara si putina apa.se pune din nou in tigaie impreuna cu ficateii spalati si taiati pe jumate si inimioarele taiate pe jumate, adauga apa pane se umple cratita . se adauga piperul si foaia de dafin si se lasa sa fiarba 20 de minute. Dupa care se adauga orezul si se lasa sa se faca circa 20-25 minute pana cind s-a scurs toata apa si orezul este moale.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii