Se alege orezul, se spala, se pune la fiert si se mesteca continu, ca sa nu se lipeasca. Intre timp se curata marul si para si se taie cubulete, se stoace si portocala. Cand orezul este aproape fiert se adauga fructele cu sucul de portocala, se acopera cu un capac si se mai lasa la foc mic circa 10 minute. Dupa ce a fiert se baga la blender si se serveste caldut.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii