Laptele se pune la fiert si se adauga caisele.
Dupa 10 minute, se micsoreaza focul si se adauga orezul spalat bine.
Intre timp se fierbe zaharul cu putina apa, ca pentru sirop si se adauga peste orez.
Dupa ce orezul s-a fiert se pune untul, se amesteca si se poate servi atat cald cat si rece, fie cu scortisoara sau dulceata, dupa preferinta!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii