Laptele se pune la fiert si se adauga caisele.
Dupa 10 minute, se micsoreaza focul si se adauga orezul spalat bine.
Intre timp se fierbe zaharul cu putina apa, ca pentru sirop si se adauga peste orez.
Dupa ce orezul s-a fiert se pune untul, se amesteca si se poate servi atat cald cat si rece, fie cu scortisoara sau dulceata, dupa preferinta!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii