autor:

Spanu Monica Daniela

» » Dulciuri diverse

Orez cu lapte si ou

Autor: Spanu Monica Daniela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Spanu Monica Daniela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
-125 gr. de orez, -100 gr. de zahar, -3/4 l. de lapte, -20 gr. de unt, -3 galbenusuri de ou, -scortisoara, -pielea de la o portocala

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

15 voturi

Mod de preparare

Se fierbe orezul timp de 3 minute in apa si se spala dupa aceea cu apa rece.
Se pune la fiert laptele cu scortioara si pielea de portocala,dupa 5 minute se adauga orezul; dupa ce au trecut 10 minute se pune zaharul si se lasa sa fiarba pana ce orezul este moale si cremos.
Se bat usor galbenusurile si se adauga cand s-a luat orezl de pe foc si la fel si untul;se amesteca bine si se imparte in farfurii.

Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu lapte si ou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Se alege orezul si se spala in cateva ape. Laptele se pune la fiert iar cand incepe sa dea in clocot

2 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Orez cu lapte de cocos

Orez cu lapte de cocos

Punem intr-un vas, pe foc, laptele de cocos si laptele dulce, amestecam sa se desfaca laptele de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri pentru copii

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

15 voturi

Ingrediente

  • -125 gr. de orez
  • -100 gr. de zahar
  • -3/4 l. de lapte
  • -20 gr. de unt
  • -3 galbenusuri de ou
  • -scortisoara
  • -pielea de la o portocala

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Cozonac moldo-ardelenesc