Se fierbe orezul cam 3 minute apoi se adauga legumele congelate si se fierb impreuna cam 15 minute .Cind s-au fiert se pune totul in strecuratoare si se spala cu apa rece.Separat intr-o cratita de pune cam trei linguri de ulei si doi catei de usturoi taiati felii, cind usturoiul capata culoarea maro se scoate si se adauga orezul cu le legumele. Se caleste cam doua minute, se condimenteaza cu sare piper si patrunjel.Poate fi servit ca minacare de post sau ca garnitura.Eu am pus o punga de legume congelate din supermercado si pentru ca familiei mele nu ii prea place orezul il pun in diferite forme.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii