Ceapa se taie julien, apoi se caleste. Orezul, dupa ce se spala, se adauga peste ceapa si se da la fiert la foc redus 25 minute. Ceapa verde se taie rondele, ardeiul cubulete, apoi amesteci toate acestea in cratita cu orezul, o lasi sa fiarba 20 min. Cand este gata le rastorni intr-un vas mare, le lasi 30 min sa se racoreasca. Separat amesteci putin ulei, sucul de lamaie, otetul, mustarul si patrunjelul verde si le torni peste mancarea racita si amesteci usor.
Este delicioasa. Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii