autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Orez cu peste

Autor: florentinasterea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florentinasterea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
800 gr file de salau, 2ua, 100 gr faina, 200 ml ulei, 30 gr capere, 2 legaturi patrunjel, 50 gr unt, 1 lamaie, 2 gr piper, 15 gr sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Fileul de salau se portioneaza. Patrunjelul este taiat marunt. Se axtrage sucul din lamaie.

Fileurile de salau se sareaza,se trece prin faina,ou si iarasi prin faina si se prajesc in ulei incins.

Intr-o tigaie,se topeste untul in care se adauga patrunjelul verde,caperele,sucul de lamaie,piperul si sarea,mestecand incontinuu.

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie,cu sos deasupra sau separat in sosiera.Se poate servi cu garnitura de cartofi natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de peşte cu garnitură de orez

File de peşte cu garnitură de orez

Se spală fileurile, se lasă puţin să se scurgă şi pe urmă se condimentează cu condimente

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Peste pane cu orez

Peste pane cu orez

Dupa ce se dezgheata pestii,se taie in bucati potrivite,se sareaza si se dau prin suc de lamaie. Apoi

8 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 800 gr file de salau
  • 2ua
  • 100 gr faina
  • 200 ml ulei
  • 30 gr capere
  • 2 legaturi patrunjel
  • 50 gr unt
  • 1 lamaie
  • 2 gr piper
  • 15 gr sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Cod in crusta de malai si legume la abur