autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Orez cu peste

Autor: florentinasterea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florentinasterea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
800 gr file de salau, 2ua, 100 gr faina, 200 ml ulei, 30 gr capere, 2 legaturi patrunjel, 50 gr unt, 1 lamaie, 2 gr piper, 15 gr sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Fileul de salau se portioneaza. Patrunjelul este taiat marunt. Se axtrage sucul din lamaie.

Fileurile de salau se sareaza,se trece prin faina,ou si iarasi prin faina si se prajesc in ulei incins.

Intr-o tigaie,se topeste untul in care se adauga patrunjelul verde,caperele,sucul de lamaie,piperul si sarea,mestecand incontinuu.

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie,cu sos deasupra sau separat in sosiera.Se poate servi cu garnitura de cartofi natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Orez cu peste (Peixe com arroz)

Orez cu peste (Peixe com arroz)

Spalam legumele si taiem in bucati potrivite, taiem in cuburi carnea curata fara pielita si oase

16 voturi    10 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Peste pane cu orez

Peste pane cu orez

Dupa ce se dezgheata pestii,se taie in bucati potrivite,se sareaza si se dau prin suc de lamaie. Apoi

8 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 800 gr file de salau
  • 2ua
  • 100 gr faina
  • 200 ml ulei
  • 30 gr capere
  • 2 legaturi patrunjel
  • 50 gr unt
  • 1 lamaie
  • 2 gr piper
  • 15 gr sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Champignons cremoase cu somon in crusta