Piperul dulce,mazarea, ciapa si sampinioanele le prajim fiecare separate.
Orezul il spalam sil lasam la imuiat timp de 5min. apoi il fiebem in apa cu sare timp de 10min., il clatim in apa rece sil strecuram.
Fileul de gaina il taiem in cuburi mici sil prajim, adaugam sare si piper dupa gust.
Amestecam orezul, carnea de gaina, sampinioanele si legumele. Jumatate din cascaval il amestecam cu smintina si oua, apoi turnam peste orezul cu carnea de gaina amestecam bine totul impreuna.
Ungem tava cu ulei de masline si asezam in ea tot amestecul si de deasupra presuram cu cealalta jumatate de cascaval.
Incingem cuptorul la 350 de grade si coacem timp de 20-30min.
Pofta buna!!!!!!
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii