autor:

mariana

» » Mancaruri cu carne

Orez cu piept de gaina si legume in rola

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2009

Ingrediente
300g. Orez, 300g. peper dulce rosu, 1 ciapa, 2 linguri mazare verde, 600ml. supa de gaina, 2-3 linguri ulei de masline, 300g. file de gaina, 200g. Sampinioane (ciuperci), 100g. Cascaval, 3 oua, 150g. Smintina, Sare, piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Piperul dulce,mazarea, ciapa si sampinioanele le prajim fiecare separate.
Orezul il spalam sil lasam la imuiat timp de 5min. apoi il fiebem in apa cu sare timp de 10min., il clatim in apa rece sil strecuram.
Fileul de gaina il taiem in cuburi mici sil prajim, adaugam sare si piper dupa gust.
Amestecam orezul, carnea de gaina, sampinioanele si legumele. Jumatate din cascaval il amestecam cu smintina si oua, apoi turnam peste orezul cu carnea de gaina amestecam bine totul impreuna.
Ungem tava cu ulei de masline si asezam in ea tot amestecul si de deasupra presuram cu cealalta jumatate de cascaval.
Incingem cuptorul la 350 de grade si coacem timp de 20-30min.

Pofta buna!!!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu piept de gaina si legume in rola" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 300g. Orez
  • 300g. peper dulce rosu
  • 1 ciapa
  • 2 linguri mazare verde
  • 600ml. supa de gaina
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 300g. file de gaina
  • 200g. Sampinioane (ciuperci)
  • 100g. Cascaval
  • 3 oua
  • 150g. Smintina
  • Sare
  • piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
Vinete umplute cu fars

Vinete umplute cu fars

Vinetele le spalam si le taiem in doua. Din fiecare bucata scoatem miezul. Jumatatile de vinete

10 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon prajit cu salata

Somon prajit cu salata

• Amestecam 2 linguri ulei de masline, 2 linguri suc de lamaie si mustarul. Ungem medalioanele

9 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Mamaliguta

Mamaliguta

Faina se pune in apa clocotinda cu sare,se lasa sa fiarba 5 min., apoi se amesteca bine (de dorit

8 voturi    1 comentariu
30 min
Aluaturi si Foietaje
Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Mincare de ardei copti cu pulpe de pui