Piperul dulce,mazarea, ciapa si sampinioanele le prajim fiecare separate.
Orezul il spalam sil lasam la imuiat timp de 5min. apoi il fiebem in apa cu sare timp de 10min., il clatim in apa rece sil strecuram.
Fileul de gaina il taiem in cuburi mici sil prajim, adaugam sare si piper dupa gust.
Amestecam orezul, carnea de gaina, sampinioanele si legumele. Jumatate din cascaval il amestecam cu smintina si oua, apoi turnam peste orezul cu carnea de gaina amestecam bine totul impreuna.
Ungem tava cu ulei de masline si asezam in ea tot amestecul si de deasupra presuram cu cealalta jumatate de cascaval.
Incingem cuptorul la 350 de grade si coacem timp de 20-30min.
Pofta buna!!!!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii