Reteta postata pe: 27 mai 2008
Ingrediente
1/4 de ceapa sau praz, 1 lingura de unt (ulei), 1/2 pahar de vin rosu, 100-200 gr sfecla rosie coapta,, curatata si mixata in blender, supa de legume sau apa, parmezan (optional in varianta de post), 160 gr orez, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Ceapa tocata inabusita in unt/ulei, adaugam orezul si il calim apoi vinul si asteptam sa se evapore putin adaugam sfecla mixata in
blender si supa putin cite putin ca la orice risotto. Sarea...
Cind e gata fiert dam cratita de pe foc si adaugam parmezanul ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "orez cu sfecla rosie" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Incepeti cu sfecla, pe care o fierbeti sau o coaceti in cuptor. Eu am ales varianta-fiert: sfecla
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spalam orezul si-l punem la fiert cu un praf de sare, unul de piper si 1 lingurita ulei. Dam pe razatoarea
16 voturi
6 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010
O bunatate !