autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

orez cu sfecla rosie

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
1/4 de ceapa sau praz, 1 lingura de unt (ulei), 1/2 pahar de vin rosu, 100-200 gr sfecla rosie coapta,, curatata si mixata in blender, supa de legume sau apa, parmezan (optional in varianta de post), 160 gr orez, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ceapa tocata inabusita in unt/ulei, adaugam orezul si il calim apoi vinul si asteptam sa se evapore putin adaugam sfecla mixata in blender si supa putin cite putin ca la orice risotto. Sarea...
Cind e gata fiert dam cratita de pe foc si adaugam parmezanul ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "orez cu sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cu sfecla rosie

Orez cu sfecla rosie

Spalam orezul si-l punem la fiert cu un praf de sare, unul de piper si 1 lingurita ulei. Dam pe razatoarea

15 voturi    6 comentarii
30 min
Aperitive
Mancare de orez cu sfecla rosie

Mancare de orez cu sfecla rosie

Incepeti cu sfecla, pe care o fierbeti sau o coaceti in cuptor. Eu am ales varianta-fiert: sfecla

5 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1/4 de ceapa sau praz
  • 1 lingura de unt (ulei)
  • 1/2 pahar de vin rosu
  • 100-200 gr sfecla rosie coapta,
  • curatata si mixata in blender
  • supa de legume sau apa
  • parmezan (optional in varianta de post)
  • 160 gr orez
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Fasole scazuta cu costita prajita