autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

orez cu sfecla rosie

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
1/4 de ceapa sau praz, 1 lingura de unt (ulei), 1/2 pahar de vin rosu, 100-200 gr sfecla rosie coapta,, curatata si mixata in blender, supa de legume sau apa, parmezan (optional in varianta de post), 160 gr orez, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Ceapa tocata inabusita in unt/ulei, adaugam orezul si il calim apoi vinul si asteptam sa se evapore putin adaugam sfecla mixata in blender si supa putin cite putin ca la orice risotto. Sarea...
Cind e gata fiert dam cratita de pe foc si adaugam parmezanul ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "orez cu sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cu sfecla rosie

Orez cu sfecla rosie

Spalam orezul si-l punem la fiert cu un praf de sare, unul de piper si 1 lingurita ulei. Dam pe razatoarea

15 voturi    6 comentarii
30 min
Aperitive
Mancare de orez cu sfecla rosie

Mancare de orez cu sfecla rosie

Incepeti cu sfecla, pe care o fierbeti sau o coaceti in cuptor. Eu am ales varianta-fiert: sfecla

5 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1/4 de ceapa sau praz
  • 1 lingura de unt (ulei)
  • 1/2 pahar de vin rosu
  • 100-200 gr sfecla rosie coapta,
  • curatata si mixata in blender
  • supa de legume sau apa
  • parmezan (optional in varianta de post)
  • 160 gr orez
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tocana de vinete cu ciuperci