Se spala si se tuaca carnea cubulete mici si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Intre timp pana se caleste carnea se toaca ceapa rondele si se pun e peste carne. Se toaca ardeiul si morcovul, orezul se spala bine.
Cand s-au calit bine carnea si ceapa se adauga legumele si orezul. Se acopera cu apa si se lasa la fiert. Daca apa scade se mai completeaza cu apa fiarta. Se adauga sarea, piperul, mararul si patrunjelul dupa gust. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii