Eu am folosit ca masura o canita pentru servit cafeaua.
Am ales si spalat orezul in mai multe ape. Intr-o cratita am pus uleiul la incins.
Ceapa taiata marunt si orezul, le prajesc usor. Adaug ardeii taiati marunt si morcovul taiat cubulete.
Amestec mereu ca sa nu se prinda. Sting totul cu 3 masuri de apa calduta. Las la fiert, mai intai la foc mare, apoi reduc la minim.
Este o reteta simpla in apareta, dar care poate fi prost realizata daca orezul iese „pilaf”.
Am folosit orezul , garnitura la „aripioare prajite” (vezi reteta).
Castravetii murati si un pahar de vin, completeaza festinul.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii