Pregatire:
Orezul se spala ,se alege,
Ouale se spala,se fierb
Bananele se curata de coaja si se taie in cuburi mari
Ardeii iuti se curata de seminte si se toaca,
Ardeiul gras se spala,se toaca
Ceapa se toaca foarte fin
Preparare:
Orezul se pune la fiert intr-un vas cu 1,5 L apa.
Intr-o tigaie se pune uleiul de masline in care se pune ceapa,ardeii si bananele bucati.Bananele trebui sa se rumeneasca putin.
Orezul se amesteca cu sosul din tigaie si cu ouale taiate cuburi.Se condimenteaza cu sare si piper.
Servirea:
Orezul se serveste ca garnitura la diferite preparate de pui.Poate fi o gustare calda.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii