autor:

anuta

» » Mancaruri cu carne

Orez sarbesc cu carne de cocos

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 ianuarie 2016

Ingrediente
o cana de orez (200g), 1l de supa de carne, copanele si piept de cocos (fierte in supa), 3 ardei grasi rosii, o ceapa, 2 morcovi, o bucatica de telina, 400 g ciuperci Champignon, cateva fire de patrunjel verde, sare, piper, 50 ml ulei, o foaie de dafin

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

1.Carnea se fierbe bine inainte in apa cu sare in care am adaugat si 2-3 morcovi intregi si o foaie de dafin si un praf de sare. Dupa ce fierbe se strecoara si oprim supa separat de carne.

Se curata si spala zarzavatul apoi ceapa se taie marunt, ardeiul se feliaza fin, morcovii si telina se taie cubulete fine iar ciupercile se feliaza si ele.

2.Se calesc legumele in ulei, la inceput amestecand usor cu o lingura de lemn apoi le inabusim un pic, acoperindu-le cu un capac. Cand legumele s-au inmuiat adaugam si ciupercile,le inabusim un pic si pe ele impreuna cu legumele dupa care adaugam orezul, amestecand continuu timp de 5 minute. Dupa ce calim un pic si orezul incepem sa adaugam cate un pic de supa (oprind cca 200 ml separat) si lasam sa clocoteasca la foc mic, amestecand din cand in cand.

3.Se toarna orezul cu legumele intr-o tavita mai inalta, se aseaza carnea fiarta de cocos, se toarna si supa oprita si se da la cuptor cca 20-30 minute,pana scade toate supa.Se presara verdeata tocata deasupra.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez sarbesc cu carne de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Escalop din carne de porc cu bureti de padure

Escalop din carne de porc cu bureti de padure

Intr-o tigaie, puneti ulei la incalzit, adaugati usturoiul si rozmarinul la prajit, treceti feliile

8 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pui Gong Bao (pui cu nuci de caju)

Pui Gong Bao (pui cu nuci de caju)

Faza 1 constă în ciopîrțirea ingredientelor. Un principiu la bucătăria chinezească este să

6 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • o cana de orez (200g)
  • 1l de supa de carne
  • copanele si piept de cocos (fierte in supa)
  • 3 ardei grasi rosii
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • o bucatica de telina
  • 400 g ciuperci Champignon
  • cateva fire de patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • o foaie de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

4 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
MUSCHI DE VACA LA TIGAIE CU ANGHINARE