autor:

anuta

» » Mancaruri cu carne

Orez sarbesc cu carne de cocos

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 ianuarie 2016

Ingrediente
o cana de orez (200g), 1l de supa de carne, copanele si piept de cocos (fierte in supa), 3 ardei grasi rosii, o ceapa, 2 morcovi, o bucatica de telina, 400 g ciuperci Champignon, cateva fire de patrunjel verde, sare, piper, 50 ml ulei, o foaie de dafin

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

1.Carnea se fierbe bine inainte in apa cu sare in care am adaugat si 2-3 morcovi intregi si o foaie de dafin si un praf de sare. Dupa ce fierbe se strecoara si oprim supa separat de carne.

Se curata si spala zarzavatul apoi ceapa se taie marunt, ardeiul se feliaza fin, morcovii si telina se taie cubulete fine iar ciupercile se feliaza si ele.

2.Se calesc legumele in ulei, la inceput amestecand usor cu o lingura de lemn apoi le inabusim un pic, acoperindu-le cu un capac. Cand legumele s-au inmuiat adaugam si ciupercile,le inabusim un pic si pe ele impreuna cu legumele dupa care adaugam orezul, amestecand continuu timp de 5 minute. Dupa ce calim un pic si orezul incepem sa adaugam cate un pic de supa (oprind cca 200 ml separat) si lasam sa clocoteasca la foc mic, amestecand din cand in cand.

3.Se toarna orezul cu legumele intr-o tavita mai inalta, se aseaza carnea fiarta de cocos, se toarna si supa oprita si se da la cuptor cca 20-30 minute,pana scade toate supa.Se presara verdeata tocata deasupra.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez sarbesc cu carne de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi Frantuzesti

Cartofi Frantuzesti

Cartofi se fierb in coaja, in vas separat se fierb ouale. Se decojesc cartofi se taie felii, la fel

58 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu morcov in suc de portocale

Piept de pui cu morcov in suc de portocale

Din cele 2 portocale se obtine un suc proaspat.Pieptul de pui se spala bine in apa rece,se curata

11 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • o cana de orez (200g)
  • 1l de supa de carne
  • copanele si piept de cocos (fierte in supa)
  • 3 ardei grasi rosii
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • o bucatica de telina
  • 400 g ciuperci Champignon
  • cateva fire de patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • o foaie de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
piept de pui milanez