Taiem ceapa marunt si si o punem la inmuiat 5 minute
dupa care adaugam morcovul si ardeii taiati marunt
dupa alte cateva minute adaugam ciupercile.
Potrivim de sare piper, punem si foile de dafin si lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele.
Intre timp pregatim orezul... il spalam, pregatim si vasul termorezistent.
Punem in vas legumele inmuiate, orezul si apa in proportia de 1/3.
Bagam in cuptorul incalzit in prealabil, lasam pana scade apa.
Cand scade apa, adaugam o cana de bulion amestecat cu apa, ornam cu patrunjel si bagam inca 5 minute la cuptor.
P.s. promit sa adaug si fotografii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii