Ossobuco milanez

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Ossobuco milanez

Ingrediente

  • 2 bucati de carne-rasol de vitel cu os si maduva
  • sare
  • piper
  • 1/2 lg chimen
  • 4 lg.ulei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 4 rosii
  • 125 gr rosii pasate din conserva
  • 75 ml vin alb
  • 75 ml supa de carne
  • 1 catel usturoi
  • 1/2 lg.coaja de lamaie
  • 1 foaie dafin sfaramata
  • 1 lg.patrunjel tocat
  • 1 ou fierta tare maruntit.

Mod de preparare

1.Feliile de carne se freaca bine cu sare,piper si chimen,se prajesc in ulei,dupa care se scot.

2.Legumele se taie cubulete,se prajesc in untura ramasa de la carne.

3.Se decojesc rosiile ,se trec prin sita si se adauga la legume impreuna cu rosiile din conserva ,vinul si supa de carne.

4.Cateii de usturoi se freaca cu sare,se adauga in sos impreuna cu foaia de dafin si coaja rasa de lamaie,dupa care se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Se adauga carnea si se lasa sa fiarba acoperit cca. o ora.

5.Se presara deasupra oul maruntit cu patrunjel

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor