Carnea se portioneaza, se spala, se scurge si se inabusa in 1/2 din cantitatea de ulei si apa, sau supa; ceapa si zarzavatul se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa in restul de ulei cu adaos de apa sau supa. Se pune pasta de tomate dizolvata in putina apa, se completeaza cu apa necesara formarii unui sos, apoi se adauga faina cernuta si sucul de rosii. Se amesteca componentele usor si se fierb cca 30 minute. Dupa fierbere, sosul format se paseaza prin strecuratoare peste carne. Se amesteca, adaugind cimbrul, foile de dafin, piperul si se mai fierbe cca 50 minute. Spre sfirsitul fierberii se adauga otetul, apoi vinul si usturoiul taiat marunt, continuind fierberea inca 10 minute. Se controleaza gustul. Separat se pregateste garnitura de cartofi natur. Se curata cartofii, se spala, se taie sferturi si se fierb in apa cu sare. La servire se asaza portia de carne in farfurie, alaturi garnitura de cartofi cu verdeata taiata marunt si sosul turnat peste carne si cartofi.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii