Pulpele se spala, se zvanta, se condimenteaza si se prajesc in uleiul incins.
Separat se pregateste un sos rosu din :
pasta de tomate sau suc de rosii,putin vin alb,o lingurita de otet de mere,un varf de lingurita miere de albine sau zahar,foi de dafin,cateva boabe de piper,sare,piper,condimente,usturoiul pisat,apa fiarta daca este nevoie.
Se da in clocot sosul,se pun pulpele gata prajite si se mai dau in 2-3 clocote si se opreste focul.Daca va place puteti pune marar tocat marunt la sfarsit.Se poate servi cu garnitura de piure de cartofi,broccoli,conopida,legume fierte,sotate,cartofi natur,cartofi prajiti alaturi de o salata sau de muraturi.
Sosul acesta se poate servi si la alte preparate din carne sau peste.
La tara bunica ne facea ostropel si din porumbei.Am facut anul trecut si sa stiti ca este extraordinar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii