Pulpele se spala, se zvanta, se condimenteaza si se prajesc in uleiul incins.
Separat se pregateste un sos rosu din :
pasta de tomate sau suc de rosii,putin vin alb,o lingurita de otet de mere,un varf de lingurita miere de albine sau zahar,foi de dafin,cateva boabe de piper,sare,piper,condimente,usturoiul pisat,apa fiarta daca este nevoie.
Se da in clocot sosul,se pun pulpele gata prajite si se mai dau in 2-3 clocote si se opreste focul.Daca va place puteti pune marar tocat marunt la sfarsit.Se poate servi cu garnitura de piure de cartofi,broccoli,conopida,legume fierte,sotate,cartofi natur,cartofi prajiti alaturi de o salata sau de muraturi.
Sosul acesta se poate servi si la alte preparate din carne sau peste.
La tara bunica ne facea ostropel si din porumbei.Am facut anul trecut si sa stiti ca este extraordinar.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii